SEO Vækst Academy

Bliv en del af fordelsklubben SEO Vækst Academy og skab øget organisk vækst for din virksomhed eller for dine kunder.

Bliv medlem og gør 2020 til dit bedste år i toppen af Google!

Få adgang til den nyeste viden og SEO-metoder som hjælper dig til tops!
Få svar på dine spørgsmål på vores nye SEO-community på Slack!
Del dine sejre med de andre medlemmer på vores eksklusive live-events!

Deltag på Slack

Er du tilmeldt SEO Vækst Academy, så deltag i vores Slack-community. Her får du adgang til kurser og kursusmateriale, og du kan stille spørgsmål direkte til SEO-eksperter eller bygge netværk med andre medlemmer. Vi deler viden inden for søgeordsanalyse, tekstforfatning, nyeste SEO-discipliner og meget mere.

"Altså jeg kunne ikke være mere tilfreds 😉 Tak for denne fantastiske mulighed!"
- Rikke Ekelund, freelance webdesigner

Hvad siger medlemmerne om SEO Vækst Academy?

“Fantastisk energisk videndeling. Der er masser at tage med hjem! Jeg kommer igen.”

Benny Winther

cocktailsofcopenhagen.dk

“Torbjørn & Co. formår at oversætte ny teknisk viden på en ukompliceret og super konkret og praktisk anvendelig facon.”

Niels Damgaard-Jensen

sincera.dk

“Super informativt, generøst og netværksudviklende SEO-arrangement. Glæder mig allerede til næste event.”

Trine Wulff

tta.life

“Menneskerne bag SEO Vækst Academy er meget behagelige og er super gode til at formidle deres budskaber på en passioneret måde, så man bevarer fokus.”

Katarina Frederiksen

tui.dk

“Super godt og flot arrangement med meget god viden.”

Benny Winther

ugeskemarevolutionen.dk

“Superinteressant SEO foredrag af kompetente folk. Især Rank Zero og CTR oplægget var interessant for en tekstforfatter som mig. Jeg kommer også til næste foredrag om SEO og brug af værktøjer til at kringle Google.”

Torben Roneklint

torbenroneklint.dk

“Jeg havde egentligt ikke nogen forventninger til dagen, men kom hjem med nye ideer og ikke mindst ny motivation. Jeg glæder mig til, at møde mit nye netværk igen.”

Niels Kliim

plakatfar.dk

“Anbefalelsesværdig oplevelse, hvor man kom hjem med en række brugbare og straks-anvendelige SEO-tips.”

Mikkel Hyldenbrandt

kunstogkokkentoj.dk

“Torbjørn og Kim er ikke blot knaldskarpe inden for deres felt, men også virkelig gode til at videreformidle deres viden. Jeg krydser fingre for at få en plads til SEO Vækst Academy’s arrangementer i fremtiden!”

Dea Lyng

keycab.dk

“‘Forholdene’ vedr. SEO ændrer sig konstant, og derfor er det vigtigt at være up-to-date med udviklingen på SEO-fronten. En god måde at holde sig ajour er via SEO Vækst Academy, som hele tiden forsøger at holde fingeren på pulsen og rundhåndet deler ud af tips og anbefalinger. Tak for det!”

Lasse Dahl

guide-usa.dk

“Jeg var på en superinspirerende dag hos SEO Academy, og jeg fik masser af nye, lavpraktiske SEO-tips med hjem, som jeg allerede er begyndt at anvende i praksis. Især var jeg glad for gennemgangen af jeres tools, hvor jeg fik ny inspiration til, hvordan jeg også kan bruge dem – og det var fedt at netværke og udveksle erfaringer med andre. Jeg glæder mig til flere inspirerende events!”

Anne Billing

annebilling.dk

Tilmeld dig SEO Vækst Academy

Først til mølle. Der er kun få pladser tilbage!

Hvad er SEO Vækst Academy?

SEO Vækst Academy er en fordelsklub for dig, der vil skabe god forretning og øget vækst med SEO. Du deltager i et stærkt vækstprogram og community med netværkets øvrige medlemmer. Du vil som medlem opleve, at du får nye færdigheder og helt et perspektiv på SEO. Og dine mange nye topplaceringer i Google, dem fejrer vi sammen med dig på vores live-events!

Hvem kan deltage i SEO Vækst Academy?

Alle der gerne vil blive bedre til at skabe vækst ved hjælp af de nyeste SEO-metoder. Måske er du ansvarlig for SEO i en virksomhed eller også sidder du på bureau og skaber vækst for dine kunder med SEO. Uanset hvilken rolle du har, er du velkommen til at deltage i SEO Vækst Academy.

Hvad koster det at deltage?

SEO Vækst Academy har en værdi på DKK 2.900 per år, men vi tilbyder dig hele vækstprogrammet kvit og frit. Det gør vi for at opdyrke nye relationer og for at inspirere til, at flere får øjenene op for gå den organiske vej. Der er ingen bindinger eller risiko forbundet ved at deltage. Vi spammer dig ikke, og du kan til enhver tid afmelde dig.