Bogreception 5. december 2017 – Ny bog fra StoryBase

Af Torbjørn Flensted, senest opdateret 24. november 2017.

Bogreception 5. december 2017

Vi er stolte over endelig at kunne sætte dato for udgivelse af bogen “Danmarks Spørgsmål”, så vær med når vi d. 5 december 2017 kl. 15:00-17:00 byder indenfor i Bredgade 30 til bogreception.

I ”Danmarks spørgsmål” finder du de 10.000 spørgsmål, som danskerne oftest stiller, når de søger efter svar i Google. Bogen er derfor vedkommende for dig, der arbejder med marketing, målgrupper eller blot er nysgerrig på at få et indblik i en ellers hemmelig verden af danskernes internetsøgninger.

Tilmeld dig her og bliv en af de første til at få fingrene i “Danmarks Spørgsmål” – vi har selvfølgelig et godt tilbud til dig på dagen.

OBS: Begrænsede pladser & først til mølle, så tilmeld dig i dag.

Vi ses til gløgg, æbleskiver og spændende spørgsmål!

DANMARKS SPØRGSMÅL

Slå op, gå på opdagelse og lad dig inspirere af en sand guldgrube af viden om Danmarks søgen efter svar.

Danmarks Spørgsmål er et praktisk opslagsværk over danskernes spørgsmål fra a til å. I den digitale tidsalder indtaster vi vores tanker og spørgsmål i internettets søgefelter. Også de tanker og spørgsmål, som vi ikke fortæller til andre. Men internettet gemmer alt. Og for første gang kan du få adgang til danskernes 10.000 mest stillede spørgsmål.

Spørgsmål udtrykker tidens vigtigste tanker. Spørgsmål skaber smil, indsigt og dybfølt debat ved middagsbordet. Og spørgsmål kan fungere som katalysator for nye idéer og koncepter, der hjælper os med at udvikle og innovere vores land og den verden, vi alle er en del af.

Bogen giver alle, der vil være med til at skabe fremtiden, en enestående adgang til vores inderste tanker, bekymringer og drømme samt masser af konkret viden om, hvilke spørgsmål og problemstillinger vi søger svar og løsninger på.

P.S. Kan du ikke deltage, men vil du gerne have fingrene i bogen, så kan du forudbestille den her eller udforske flere spørgsmål inde i StoryBase.


Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar