SEO.dk fylder fire år

Af Nanna, senest opdateret 5. september 2013.

Hurraaaaa! SEO.dk har fødselsdag.

Eller – det havde vi i søndags, men det er først i dag, vi fejrer det. Og vi fejrer det med manér. Torbjørn har hentet hindbærtærte fra Rein van Hauen og champagne. Måms!

Men der er nu også en god grund til at hylde SEO.dk.

Da det hele startede i tidernes morgen – eller helt præcist i 2009- foregik det i et 14 kvadratmeter lokale på Islands Brygge. I dag hjælper SEO.dk virksomheder med Search Marketing i lande som Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien, Australien, England, USA og Kina.

Hovedkontoret ligger i Bredgade i indre København, hvor vi sidder ni faste medarbejdere.

Faktisk bruger vi mere end 20.000 arbejdstimer og indtager mere end en million milligram koffein om året på at lave Search Marketing. I dag leverer SEO.dk Search Marketing til nogle af de største brands i Danmark.

Det er ikke kun SEO.dk, der har forandret sig de sidste fire år.

Search Marketing-området har ændret sig. Søgemaskine-kongen Google har opdaterer jævnligt sine algoritmer og stiller i dag større krav til kvalitet. Men det er en udfordring vi på SEO.dk ikke er bange for.

Vi synes kun, det er interessant, og vi fortsætter konstant med at udvikle os, så vi fortsat kan tilbyde den bedste Search Marketing til vores kunder, som vi har gjort det de sidste fire år.

I fremtiden vil man også kunne se flere spændende ting på SEO.dk. Vi er blandt andet i gang med et helt nyt projekt; nemlig SEO kursus.

Det allerbedste ved SEO.dk’s fødselsdag er nu, at her behøver man ikke komme med gaver. Nej- det er SEO.dk, som deler ud. Vi udlodder nu fire styks SEO-bøger og fire pakker lakridspiber.

Alt du skal gøre er, at like dette blog indlæg og skrive tillykke i kommentarfeltet. Hvis du bliver en af de fire heldige vindere i udtrækningen, så får du både bog og lakridspiber ind af brevsprækken.

Hav en dejlig dag.


12 Kommentarer

Tilføj en kommentar