SEO.dk har fået et ansigtsløft og ny identitet

Af Torbjørn Flensted, senest opdateret 17. december 2014.

Vi er ved at rulle vores nye unikke Big Data SEO platform ud. Og vi har i den forbindelse fået ny visuel identitet, nye skæve medarbejderfotos, nyt responsivt website og helt nye tekster. Undervejs i projektet har jeg fået stor respekt for alle de mennesker, der arbejder med udarbejdelse af websites. Det er nemlig meget mere tidskrævende, end man skulle tro 🙂

Hvad vil vi i SEO.dk med vores nye identitet?

Først og fremmest er vores nye identitet ikke så ny internt hos SEO.dk og hos medarbejderne. Hvor andre bureauer spreder viften af ydelser ud til at dække flere marketingydelser, har vi valgt at gå den anden vej og fokusere endnu mere skarpt på SEO. Det er fordi SEO er vores passion, og fordi vi tror på, at hvis man i livet vil være virkelig god til noget, skal man turde fokusere sin energi og kræfter på sin kerne. Alt det forsøger vi at udtrykke med den nye hjemmeside.

Hvordan vil vores nye SEO platform gøre SEO.dk anderledes?

Min kompagnon Kim Hove og jeg har lige fra SEO.dk’s fødsel for fem år siden haft en kæmpe lyst til at være anderledes. Ikke fordi anderledes i sig selv er det fede liv. Men fordi anderledes får dig til at skille dig ud fra mængden og gør dig i stand til at gøre en forskel. Vi vil ikke blot vær anderledes på overfladen, men anderledes helt ind i kernen og kulturen i SEO.dk.

Derfor har vi bl.a. valgt at søsætte et af de mest ambitiøse BIG DATA projekter herhjemme, hvor vi de seneste år har indsamlet og tøjlet millarder af stykker information fra nettet. Og vores platform hjælper marketingfolk med at omsætte denne BIG DATA  til kommunikation og indhold som deres kunder vil elske – og som skaber uvurderlige SEO-fordele. Vi bruger allerede platformen i vores daglige SEO-arbejde og jeg er ret sikker på, at du også vil blive temmelig vild med den 🙂

Responsive webdesign, en hel masse hårdt arbejde og en STOR tak.

Jeg håber folk synes godt om det nye webdesign. Og jeg håber de nye medarbejdefotos udtrykker ånden i SEO.dk-teamet og at vi er SEO’er med passion. Selvom vi har slettet mange sider, skåret til og forsøgt at gøre sitet enkelt, har det ikke været en let opgave for os. Vi er jo ikke et webdesignfirma, men alligevel tænkte jeg: “Hvor svært kan det være at klare opgaven selv”. Det var svært og det tog tid. Al for lang tid, men nu er vi i mål og jeg vil gerne udtrykke min store tak til min bror Rune Flensted for hjælp til design, Thomas Olesen for hjælp til tekster, Michel Poulsen der har skudt medarbejderbillederne og sidst, men ikke mindst tak til hele SEO.dk-teamet, der har hjulpet med alt fra redirects, opsætning af wordpress og har bidraget med gode idéer og input i processen.

Arbejdet er langt fra slut. Vi mangler både brugertests, den der forbandede cookie-ting og nogle flere elementer.

Jeg ville i luften inden jul, så vi nåede ikke alt det planlagte med hjemmesiden. Senere i dag får vi den der møg-irriterende cookie-ting online som folk skal klikke på (og som står for 50% af tiden folk bruger online). Og over de kommende uger får vi arbejdet med brugertest, sociale deleknapper, vores nyhedsbrev, demo-bestilling til vores nye SEO-platform og en række andre spændende nye tiltag.

Har du feedback, idéer eller andet til den nye hjemmeside så læg en kommentar herunder eller skriv til mig på [email protected]

Rigtig god fornøjelse med din SEO 😉
Torbjørn

PS. Hold øje med vores Facebook-side, hvor vi snart sender en invitation ud til vores arrangementet “Få succes med SEO i 2015”.


Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar