SEO.dk søger erfaren SEO-specialist

Af Nanna, senest opdateret 29. april 2014.

Drømmer du om at arbejde med SEO-opgaver, hvor der samtidigt er plads til, at du kan udfordre dine kompetencer? Så er det måske netop dig, vi søger som vores nye erfarne SEO-specialist.

Om jobbet

Du får ansvaret for at udføre SEO for en række af vores kunder, der spænder over alt fra mellemstore virksomheder til nogle af Danmarks største brands. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores faste SEO-team. Vi forventer at du arbejder selvstændigt, effektivt og kreativt. Dine opgaver kommer bl.a. til at omfatte analyse, strategi og optimering af kundens website og omdømme på nettet. Du vil samtidigt have den løbende kundekontakt.

Dine kvalifikationer

  • Du har erfaring med SEO fra bureau eller inhouse SEO i en virksomhed
  • Du har en stor interesse for både det tekniske og kommunikationsmæssige aspekt af SEO
  • Du arbejder analytisk, struktureret og løsningsorienteret med både On-Page og Off-Page
  • Du har konkrete bud på, og praktiske erfaring med, komplekse tekniske SEO-problemstillinger og er vant til at arbejde med diverse værktøjer
  • Du er skarp til at formulere dig skriftligt på dansk og engelsk og er ikke bleg for at skrive tekster og arbejde med formidling

Ønsker du at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Torbjørn Flensted på telefon 26 22 66 50 eller [email protected].

Send din ansøgning til [email protected]


Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar