Derfor får bogen SEO LEX 18 dig til at elske SEO!

Hvor finder du brugbar og anvendelig viden, når du vil søgemaskineoptimere din hjemmeside? Du skynder dig at få fingrene i SEO LEX 18, skrevet af SEO-ekspert Thomas Rosenstand. Læs boganmeldelsen her.

Anmeldelse af SEO LEX bogen
Af Torbjørn Flensted, senest opdateret 22. januar 2018.

Internettet flyder over med ”råd” til, hvordan du skal arbejde med SEO.

Problemet er, at hvad der måske har virket for nogle, virker måske ikke for dig. Eller også har dem, der forsøger at ”hjælpe” dig, læst noget ubrugeligt sludder i en debat i en Facebook-gruppe.

Med andre ord: Du står tilbage med en følelse af ikke at vide, hvordan du skal navigere rundt i junglen af ”råd” og viden om SEO.

Og værst af alt: Du mister måske lysten til at lære SEO, hvilket jeg synes ville være en skam. For faktisk tror jeg, du kan gå hen og blive helt passioneret om eller måske ligefrem forelsket i SEO, når først du har fået øjnene op for denne oversete marketingdisciplin.

Heldigvis er der en SEO-bog, som giver adgang til anvendelig viden og jordnære eksempler på samme tid. Bogen, jeg taler om, er SEO LEX skrevet af Thomas Rosenstand.

SEO er super fedt at arbejde med!

Tilbage i mine unge SEO-dage var jeg på workshop i søgemaskineoptimering hos Thomas Rosenstand. Jeg faldt med det samme for Thomas’ vildt gode måde at formidle SEO på. Han har en smittende humor og har altid nogle vildt gode eksempler, der illustrerer SEO-håndværket, så det er til at forstå for alle.

Thomas er formentlig den SEO-ekspert herhjemme, der har inspireret flest mennesker til at få øjnene op for, hvor fedt det er at arbejde med SEO. Og så er det jo bare super fedt med en læsevenlig bog, der samler Thomas’ viden, så du kan komme i gang med at erobre topplaceringer på Google.

I bogen SEO LEX, der i øvrigt opdateres med nyeste viden hvert eneste år, tager Thomas dig med ind i den spændende SEO-verden og forklarer dig metoderne, du skal bruge (og dem du skal undgå).

SEO LEX, der er på 400 sider, giver adgang til lydfiler og video og er spækket med masser af praktiske råd til blandt andet følgende emner:

 • Hvordan du finder tekniske fejl på din hjemmeside, som kan forhindre gode placeringer.
 • Hvordan du finder de søgeord, som dine potentielle kunder søger på i Google.
 • Hvordan du optimerer tekster på din hjemmeside.
 • Hvad du skal undgå, og hvad du skal gøre, når du arbejder med links.

Når du begynder at læse i SEO LEX og opdager glæden ved gode placeringer, kan du ikke undgå et blive glad for SEO. Måske vil du ligesom jeg gå hen og blive lidt småforelsket 🙂

SEO LEX får alt i alt mine varmeste anbefalinger!

Du køber dit eksemplar af SEO LEX 18 her.

 

Jeg håber, 2018 bliver dit bedste år i toppen af Google!

Hilsen Torbjørn

PS.: Jeg har lavet en eksklusiv aftale med Thomas om, at alle kunder i StoryBase.com kan få en 25% rabat på SEO LEX. Har du endnu ikke fået glæde af denne bonus, så skynd dig at hive fat i StoryBase-supporten.


6 Kommentarer
 • Thomas Rosenstand
  Posted at 18:14h, 27 januar Svar

  Tak for anmeldelsen! Den sætter jeg pris på!

  • Torbjørn Flensted
   Posted at 09:11h, 30 januar Svar

   Tak Thomas. Anmeldelsen er velfortjent! 🙂

 • Rikke
  Posted at 11:57h, 21 januar Svar

  Jeg fik SEO LEX i julegave, og er fuldsændig opslugt af at læse i den. Jeg havde regnet med at bruge bogen som opslagsværk. Men jeg oplever, at jeg lapper hver et ord i mig, fordi jeg vil have ALLE guldkorn med, så alle mine sorte SEO-huller bliver dækket.

  Og så er det jo heller ikke knastør kedelig læsning. Thomas formår at skrive, så man hygger sig som læser.

  Jeg er også solgt og er enig i, at anmeldelsen her er særdeles velfortjent.

  Mange hilsner
  Rikke

 • Henrik
  Posted at 21:44h, 06 marts Svar

  Så fik jeg også købt den og den er genial. Jeg viste allerede lidt i forvejen, men blev alligevel klogere efter jeg havde læst den. 5 stjerner for nem læsning og forståelse.

  Kan klart anbefale den til andre.

 • Morten
  Posted at 00:40h, 29 oktober Svar

  Jeg købte SEOLEX 19 for vel snart en måned siden. Udover at elske sproget og den konstante leg med ord og humor må jeg også sige, at bogen har betydet at jeg har skiftet bureau. Det viste sig jo at jeg blev fyldt med tom snak og kunne med bogens viden modbevise halvdelen af det jeg fik at vide. Helt enig: 5 stjerner med ekstra stjernestøv!

Tilføj en kommentar