Tre favorit ipad-apps til SEO

Af Kristoffer, senest opdateret 24. august 2012.

Ofte og igen er det nødvendigt, som med så meget andet, at tjekke op på sin SEO mens man er på vejen – som sendt fra himlen kommer en række apps, der hjælper entusiasten på vej. Herunder har jeg listet tre af de apps jeg til daglig oftest bruger når jeg er “on the road” og skal udføre SEO-arbejde.

Analytics for Ipad – Google Analytics made easy

Nem og hurtig adgang til alle dine Google Analytics kontis – igennem en overskueligt Dashboard præsenteres man for de samlede data for den aktive konto og det er nemt at skifte frem og tilbage. Denne app er et must-have hvis du følger er Analytics-entusiast !

Chrome

I sig selv blot en browser, men chrome indeholder mere end det – chrome indeholder Incognito mode, der sikrer, at dine resultater i Google ikke bliver forstyrret af at du er logget ind. En nem, hurtig og billig løsning hvis du hurtigt vil se hvem der ligger i top 10 på et givent søgeord.

Flipboard

Fordi denne app er den nemmeste og mest geniale måde at skabe orden i de myader af blogposts, tweets, facebook-opdateringer, og så videre – der på timebasis bliver spyttet ud om SEO. Flipboard gør dit internet til en avis og gør det meget nemmere at fordøje den store mængde information der dagligt kommer fra verdens SEO-relevante nyheder.

Jeg håber du har fået inspiration til at tage din SEO med på vejen 🙂

/ Kristoffer


Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar