04 sep Video Guide: Lær StoryBase.com Trin for Trin

Video Guide: Torbjørn Flensted viser dig alle funktionerne i StoryBase.com. Så kan få et endnu større udbytte i Big Data og bruge det aktivt i dit kommunikations- og formidlingsarbejde.

God fornøjelse med at “StoryBase” din virksomheds markedsføring (en talemåde de har opfundet i Nationalmuseets marketingafdeling).

/Torbjørn

PS. Husk at du kan oprette en gratis profil på StoryBase.com


3 Kommentarer
 • Lisbeth Scharling
  Posted at 16:40h, 12 september Svar

  Wow.. det er spændende. Glæder mig til at udforske StoryBase og vil se, om jeg kan nå at få indblik i værktøjet inden jeg på tirsdag skal undervise en flok journalister i at søgemaskineoptimere tekster.

 • Mathias Riis
  Posted at 18:29h, 05 januar Svar

  Jeg er lige stødt på jeres projekt med Storybase.com. Det virker til at være et rigtig spændende og brugerbart værktøj. Jeg kan rigtig godt lide overskueligheden i det, og den er en god rigtig god måde at få lidt ekstra information til de søgeord man har valgt at optimere til.

  Jeg glæder mig til at bruge værktøjet fremover!

  Hvornår regner I desuden med at lancere den færdige version? 🙂

  • Torbjørn Flensted
   Posted at 22:21h, 05 januar Svar

   Hej Mathias

   Tak — Super dejligt at du synes godt om værktøjet og kan bruge det! Den nuværende version er så godt som klar til at gå ud af beta i Danmark, men udviklingen stopper ikke — vi kommer til at lancere en masse spændende funktioner i løbet af 2016 🙂

   /Flensted

Tilføj en kommentar