Er en SEO-vækstaftale den rigtige løsning for din virksomhed?

 

Fordelen ved en vækstaftale er, at du får mere for mindre. Hver måned laver vi SEO for dig på din hjemmeside, så du får flere topplaceringer i Google og mere organisk trafik. I stedet for et projektbaseret samarbejde, bliver vi en del af dit team, så vi kan skabe vedblivende vækst og god ROI for din forretning.

 Du får en erfaren SEO-specialist med på holdet et fast antal dage hver måned.
Vi skræddersyer vækstaftalen, så den matcher til din virksomheds målsætninger.
Vi har fokus på eksekvering og på at skabe resultater for DIG.

Få et uforpligtende opkald og en snak om din virksomheds vækstpotentiale:

Vores SEO vækstprogram:

Processen — Sådan skaber vi øget omsætning og organisk vækst for dig.

 1. Vi tager en snak om dit vækstpotentiale.
  Udfyld formularen herover og bestil en opringning fra en af vores væktkonsulenter. Her afdækker vi dine behov og muligheder for SEO.
 2. Analyse af vækstpotentiale + Strategi SEO-vækstplan.
  Er vi dit rigtige match udarbejder vi en SEO-vækstanalyse for at identificere lavhængende frugter og SEO-potentiale for din virksomheds hjemmeside. Baseret på analysen aftaler vi en plan
 3. Kick-of: Eksekvering på alle lavthængende frugter!
  Så snart vækstplanen er lagt skal vi ud over stepperne og have ny optimering online. Vi fokuserer på lavhængende frugter først og strukturerer optimeringen, så du opnår de første resultater hurtigt.
 4. SEO-væksthjulet: Kontinuerlig SEO er nøglen til eksplosiv organisk vækst!
  Vi knokler hver måned med SEO for dig, så du hele tiden opbygger et stærkt aktiv i form af en synlig hjemmeside, der får nye topplaceringer i Google og skaber løbende omsætning.

Referencer

Selvom vi arbejder for nogle af de største brands i Danmark bliver mindre virksomheder ikke glemt. Vi skaber stærke resultater for alle størrelser og typer. Her er et udpluk af vores referencer:

01b
02b
03b
04b
32b
07b
36b
08b
09b
10b
31b
12b
14b
15b
16b
18b

“SEO.dk har hjulpet os til topplaceringer på Google. De har været hamrende gode sparringspartnere – både hvad angår søgemaskineoptimering, AdWords-rådgivning og sociale medier. SEO.dk har lagt planen og sammen implementerer vi den – og det må siges, at det fungerer virkeligt godt.”

 

Rasmus Halberg, stifter af Findforsikring.dk

17b
19b
20b
21b
meyers-b
22b
23b
24b
25b
26b
27b
28b
29b
30b
33b
34b
35b