Bliv fundet øverst i Google!

Få en SEO-løsning der hjælper dig som marketingansvarlig, E-commerce-manager eller direktør/ejer med at skabe øget synlighed, salg og omsætning.

Her ser du et udpluk af de ydelser, som hjælper vores kunder til tops på Google:

Din virksomheds SEO-ekspert

Outsource trygt din SEO til en af vores erfarne SEO-eksperter. Det giver dig ro i maven, fordi du ved, at der kontinuerligt bliver taget professionel hånd om dit vækstpotentiale på Google.

Tiltræk nye kunder som ingen andre

Hvilke nye kunder drømmer du om? Hvilke produkter og ydelser vil du gerne sælge flere af? Du får en unik indsigt i dine potentielle kunders søgeadfærd, og med den i baghånden lægger vi sammen en strategi, der vil øge din virksomheds synlighed og bundlinje.

Undgå fejl som 90% laver, når de skifter hjemmeside

Skal du skifte CMS eller have et nyt webdesign? I den proces kan du risikere at miste din synlighed i Google, hvis du også begår de typiske fejl. Før, under og efter migreringen hjælper vi dig trygt igennem processen, så du sikrer, at din omsætning ikke falder bort sammen med dine placeringer.

Få den rigtige Google-vinderstrategi

Gør det bedre end dine konkurrenter: Afsløring af dine konkurrenters styrker og svagheder i Google bliver dine strategiske fordele. Indsigten giver dig strategiske og taktiske konkurrencefordele, så du kan blive den førende autoritet på Google inden for dit felt.

Benchmark dit content og få mere trafik

Lav bedre content med det rigtige indhold: Få analyseret dit content med Artificial Intelligence (AI) og Natural Language Processing (NLP) og benchmark det op imod konkurrenterne i toppen af Google. Sådan kan du skabe indhold, der tiltrækker mere trafik end dine konkurrenter.

Ny unik fordel til tekstforfattere

Giv dine tekstforfattere de bedste forudsætninger for at skrive tekster med SEO Content Briefs, der er lige til at gå til. Du får anbefalinger til alt fra keywords til titler og overskrifter samt alt det andet, der er nødvendigt at indtænke i alt fra produkttekster til artikler og blogindlæg. Tekster, der er skrevet ud fra vores SEO Content Briefs rammer plet på Google. Hver gang.

Strategisk rådgivning: 20% mere trafik på 3 måneder

Mange virksomheder oplever at nå et punkt, hvor den organiske trafik fra Google stagnerer. På baggrund af vores indsigt i data og strategiske erfaringer fra nogle af Danmarks største brands får du lavet en plan, som genstarter din hjemmesides organiske vækst.

Opnå dominans og autoritet på Google

Hvordan placerer din hjemmesides autoritetsniveau sig i konkurrencelandskabet på Google? Få lagt en plan for hvordan du med stærke forbindelser og links opnår dominans og autoritet på Google.

Referencer — Her er også plads til dig 😉

Vi arbejder med nogle af de største brands i Danmark, men mindre virksomheder finder også vej til os. Fællesnævneren er her de stærke ambitioner, som vi hjælper dig til at udleve med din virksomhed. Vi skaber stærke resultater for alle størrelser og typer.

Her er et udpluk af vores referencer:

01b
02b
03b
04b
32b
07b
36b
08b
09b
10b
31b
12b

“SEO.dk har hjulpet os til topplaceringer på Google. De har været hamrende gode sparringspartnere – både hvad angår søgemaskineoptimering, AdWords-rådgivning og sociale medier. SEO.dk har lagt planen og sammen implementerer vi den – og det må siges, at det fungerer virkeligt godt.”

 

Rasmus Halberg, stifter af Findforsikring.dk

17b
19b
20b
21b
meyers-b
22b
23b
24b
25b
26b
27b
28b
29b
30b
33b
34b
35b
15b
16b
18b
14b